Verjaardagsfeestjes

Joepie, er is er eentje jarig! Dat vraagt om een feestje!
Maar hoe begin je eraan? Waar vind je inspiratie? En wat met al die rommel achteraf ...?
De creaschuur heeft voor jou de perfecte oplossing! Een verjaardagsfeestje in Vertrijk  met een knutselactiviteit op maat van je eigen leeftijd. Wij voorzien het nodige knutselmateriaal, pannenkoeken en een drankje. Doe hieronder alvast enkele ideetjes op of kom eens langs voor meer inspiratie!
Om een vlotte organisatie te kunnen garanderen, vragen we om 3 tot 4 weken op voorhand te reserveren.

Formules voor verjaardagsfeestjes

 


De Creaschuur - Verjaardagsfeestjes

 • Maak samen met je vrienden een leuk kistje waar je al je juwelen en leuke spulletjes in kwijt kan. Jullie versieren het kistje met verf, tape, strass parels, enz. Je kan er ook voor kiezen om er een figuurtje “glow in de dark” op te zetten.
  Kostprijs p.p.: 13 euro
  Vanaf 6 jaar

 


De Creaschuur - Verjaardagsfeestjes

 • Hou je ervan om kleine spulletjes uit te stallen? Kom dan samen met je vriendjes deze schattige huisjes maken. De huisjes worden eerst geverfd en daarna krijgt ieder kamertje nog zijn eigen behang.
  Kostprijs p.p.: 14 euro
  Vanaf 8 jaar

De Creaschuur - Verjaardagsfeestjes

 • Word ontwerper voor 1 dag en maak je eigen tas, coole T-shirt, pennenzak, geldbeugel, ... Kortom, alles wat uit textiel bestaat, kan je tekenen en inkleuren.
  Kostprijs p.p.: vanaf 12 euro
  Vanaf 7 jaar

 • Versier je eigen spaarpot met Foam Clay. Jij en je vriendjes kunnen kiezen uit verschillende dieren, die je dan kan versieren met boetseerklei.
  Kostprijs p.p:  14 euro
  Vanaf 6 jaar

 • We bekleden dieren in papier maché met decopage papier. Dit wordt een nieuwe aanwinst in jullie interieur. Succes verzekerd!
  Kostprijs p.p.: 14 euro
  Vanaf 8 jaar

 


 • Houden jij en je vrienden van naaien kom dan deze tas met vilt maken. Eerst teken we de figuren op patroonpapier om dan uit te knippen in vilt en op te naaien. Daarna kan je nog met textielstiften kleine details aanbrengen op de tas.
  Kostprijs p.p.: 16 euro
  Vanaf 8 jaar

 

        


 •   We bekleden een mdf figuur met mozaïk en voegen deze in met foam clay. 
    Kostprijs p.p.: 16 euro
    Vanaf 8 jaar


Andere knutselactiviteiten

Je bent meer dan welkom voor één van onze andere knutselactiviteiten: workshops, breicafé, enz. Neem gerust contact op voor meer info of spring eens binnen in de winkel. Tot binnenkort!

Back to Top