Glittertattoo

Glittertattoos zijn helemaal in, en zowel jong als oud zijn fan. Plant u een verjaardagsfeest, communiefeest of iets anders? Deze tattoos zijn voor elke gelegenheid wel gepast. U kan een extra uurtje inplannen om glittertattoos te laten plaatsen door De creaschuur. Glittertattoos zijn er in alle vormen en kleuren, van stoer tot ... Dankzij deze activiteit geeft u een extra toets van glitter en glamour aan uw feest. Wij staan klaar om alle aanwezigen te voorzien van een extra juweeltje. Vooraleer we de glittertattoo gaan plaatsen wordt de huid gereinigd met alcohol. Hierna plaatsen we een sjabloon dat we opvullen met huidvriendelijke lijm. Daarna wordt er met behulp van een penseel de gewenste kleuren op de tattoo aangebracht. Wanneer alles een kleur heeft verkregen verwijderen we het sjabloon en gaan we er nogmaals met een kwast over om de overtollige glitter weg te werken. Daarna kan u echt gaan genieten en pronken met uw creatieve glittertattoo!

 

Kostprijs: € 4,00/ persoon

Knutselen met kinderen en/of volwassenen

Wenst u daarentegen liever te knutselen op uw evenement? Dan bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Samen met u gaan wij uw wensen na en voorzien we de gepaste activiteit. De prijzen hiervoor zijn verschillend, afhankelijk van de grootte en de indeling van de knutselactiviteit.

Interesse in één van onze activiteiten op jouw evenenment ? Neem dan snel contact op met De creaschuur. Samen maken we van uw feest een onvergetelijk moment!